ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΟΣ

Επαγγελματική κατηγορία

ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Άλλες επαγγελματικές κατηγορίες της επιχείρησης

ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΕΝΙΚΑ - ΔΙΑΝΟΜΕΣ

Διεύθυνση Βαρύπετρο Κυδωνίας, 73100, ΧΑΝΙΑ

Τηλέφωνο2821033030Τηλέφωνο2821032222Φαξ2821072467
ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΟΣ, ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΧΑΝΙΑ

Παγκρήτιος Οδηγός Αγοράς

Έντυπη Διαφήμιση

Από τον ορεινό όγκο του νομού Χανίων, το ιστορικό χωριό Θέρισσο, η οικογένεια Μπαλαντίνου ξεκίνησε να ασχολείται με την κτηνοτροφία και την παραγωγή τυροκομικών προϊόντων. Από το 1930 που ανοίγει τις πόρτες του το πρώτο κατάστημα στο κέντρο της πόλης των Χανίων, η οικογένεια έχει καταφέρει να δημιουργήσει ιστορία στον χώρο της τυροκομίας με την κορυφαία ποϊότητα των προϊόντων μιας συνεχώς αναπτυσσόμενης επιχείρησης που σέβεται πραγματικά την παράδοση.

Με ένα σύγχρονο εργοστάσιο στο Βαρύπετρο Νέας Κυδωνίας, με σεβασμό στην παράδοση, αδιάκοπες επενδύσεις στην σύγχρονη τεχνολογία της τυροκομίας και ένα ολοκληρωμένο, άριστο δίκτυο από τον γαλακτοπαραγωγό ως και τη διανομή των τελικών προϊόντων της, η επιχείρηση έχει κατακτήσει επάξια την τοπική και όχι μόνο αγορά. Έχει επίσης κερδίσει μια από τις κορυφαίες θέσεις στην προτίμηση των καταναλωτών όλης της Κρήτης αλλά και μεγάλων αστικών κέντρων (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα κλπ) προσφέροντας όλα τα προϊόντα της παραδοσιακής κρητικής τυροκομίας ασύγκριτα τόσο σε γεύση, όσο και σε ποιότητα.

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατα ISO 22000 και έχει βραβευθεί με τρία βραβεία γευσης, τα τελευταία χρόνια, για τα προϊόντα της.

Σήμερα, η τέταρτη γενιά αυτής της οικογενειακής επιχείρησης, στόχο έχει να αυξήσει την παραγώγική της δυνατότητα ώστε να συνεχίσει να ανταπεξέρχεται ικανοποιητικά στην ολοένα αυξανόμενη ζήτηση.

Αντιγραφή & κοινοποίηση συνδέσμου

Λέξεις κλειδιά επιχείρησης / κατηγορίας / προϊόντα / υπηρεσίες

ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΟΣ

ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΓΑΛΑ & ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ-ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ, ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ, ΑΝΘΟΤΥΡΟΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΤΥΡΙ, ΓΡΑΒΙΕΡΑ, ΠΗΧΤΟΓΑΛΟ, ΣΤΑΚΑ, ΤΥΡΟΜΑΛΑΜΑ, ΠΡΟΒΕΙΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ, ΓΑΛΑ, ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ, ΓΑΛΑ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΓΑΛΑΚΤΟΠΩΛΕΙΑ, ΤΥΡΟΚΟΜΟΙ, ΒΟΣΚΟΙ, ΒΟΥΤΥΡΟ, ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΑ, ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΑ, ΓΙΑΟΥΡΤΙ, ΔΙΑΝΟΜΗ ΓΑΛΑΤΟΣ, ΦΕΤΑ, ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΕΝΙΚΑ - ΔΙΑΝΟΜΕΣ, ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ, ΤΡΟΦΙΜΑ, ΨΙΛΙΚΑ, ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ, ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ, ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ, ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ - ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ - ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ, ΛΙΑΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ, ΠΟΤΑ

 
Πανω