ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΟΣ
Επαγγελματικές κατηγορίες της επιχείρησης
ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ - ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΕΝΙΚΑ - ΔΙΑΝΟΜΕΣ
Σκαλίδη 25, 73136, ΧΑΝΙΑ
ΔρομολόγησηΠΡΟΦΙΛ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Από τον ορεινό όγκο του νομού Χανίων, το ιστορικό χωριό Θέρισσο, η οικογένεια Μπαλαντίνου ξεκίνησε να ασχολείται με την κτηνοτροφία και την παραγωγή τυροκομικών προϊόντων. Από το 1930 που ανοίγει τις πόρτες του το πρώτο κατάστημα στο κέντρο της πόλης των Χανίων, η οικογένεια έχει καταφέρει να δημιουργήσει ιστορία στον χώρο της τυροκομίας με την κορυφαία ποϊότητα των προϊόντων μιας συνεχώς αναπτυσσόμενης επιχείρησης που σέβεται πραγματικά την παράδοση.
Με ένα σύγχρονο εργοστάσιο στο Βαρύπετρο Νέας Κυδωνίας, με σεβασμό στην παράδοση, αδιάκοπες επενδύσεις στην σύγχρονη τεχνολογία της τυροκομίας και ένα ολοκληρωμένο, άριστο δίκτυο από τον γαλακτοπαραγωγό ως και τη διανομή των τελικών προϊόντων της, η επιχείρηση έχει κατακτήσει επάξια την τοπική και όχι μόνο αγορά. Έχει επίσης κερδίσει μια από τις κορυφαίες θέσεις στην προτίμηση των καταναλωτών όλης της Κρήτης αλλά και μεγάλων αστικών κέντρων (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα κλπ) προσφέροντας όλα τα προϊόντα της παραδοσιακής κρητικής τυροκομίας ασύγκριτα τόσο σε γεύση, όσο και σε ποιότητα.
Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 22000 - περιβαντολογικής διαχείρησης ISO 14001 - με συστημά διαχείρησης ασφάλειας τροφίμων FSSC 22000 και έχει βραβευθεί με δεκαεννέα βραβεία (τα δύο διεθνή) γεύσης και ποιότητας, τα τελευταία χρόνια, για τα προϊόντα της.
Σήμερα, η τέταρτη γενιά αυτής της οικογενειακής επιχείρησης, στόχο έχει να αυξήσει την παραγώγική της δυνατότητα ώστε να συνεχίσει να ανταπεξέρχεται ικανοποιητικά στην ολοένα αυξανόμενη ζήτηση.
Από τον ορεινό όγκο του νομού Χανίων, το ιστορικό χωριό Θέρισσο, η οικογένεια Μπαλαντίνου ξεκίνησε να ασχολείται με την κτηνοτροφία και την παραγωγή τυροκομικών προϊόντων. Από το 1930 που ανοίγει τις πόρτες του το πρώτο κατάστημα στο κέντρο της πόλης των Χανίων, η οικογένεια έχει καταφέρει να δημιουργήσει ιστορία στον χώρο της τυροκομίας με την κορυφαία ποϊότητα των προϊόντων μιας συνεχώς αναπτυσσόμενης επιχείρησης που σέβεται πραγματικά την παράδοση.
Με ένα σύγχρονο εργοστάσιο στο Βαρύπετρο Νέας Κυδωνίας, με σεβασμό στην παράδοση, αδιάκοπες επενδύσεις στην σύγχρονη τεχνολογία της τυροκομίας και ένα ολοκληρωμένο, άριστο δίκτυο από τον γαλακτοπαραγωγό ως και τη διανομή των τελικών προϊόντων της, η επιχείρηση έχει κατακτήσει επάξια την τοπική και όχι μόνο αγορά. Έχει επίσης κερδίσει μια από τις κορυφαίες θέσεις στην προτίμηση των καταναλωτών όλης της Κρήτης αλλά και μεγάλων αστικών κέντρων (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα κλπ) προσφέροντας όλα τα προϊόντα της παραδοσιακής κρητικής τυροκομίας ασύγκριτα τόσο σε γεύση, όσο και σε ποιότητα.
Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 22000 - περιβαντολογικής διαχείρησης ISO 14001 - με συστημά διαχείρησης ασφάλειας τροφίμων FSSC 22000 και έχει βραβευθεί με δεκαεννέα βραβεία (τα δύο διεθνή) γεύσης και ποιότητας, τα τελευταία χρόνια, για τα προϊόντα της.
Σήμερα, η τέταρτη γενιά αυτής της οικογενειακής επιχείρησης, στόχο έχει να αυξήσει την παραγώγική της δυνατότητα ώστε να συνεχίσει να ανταπεξέρχεται ικανοποιητικά στην ολοένα αυξανόμενη ζήτηση.