ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΝΕΤΑΙΡΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε

Επαγγελματική κατηγορία

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Άλλες επαγγελματικές κατηγορίες της επιχείρησης

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ - LED - ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Διεύθυνση Ολυμπιονικών Α1,Δειλινά, 71304, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τηλέφωνο2810370270Τηλέφωνο2810246500Φαξ2810316186
ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΝΕΤΑΙΡΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Παγκρήτιος Οδηγός Αγοράς

Έντυπη Διαφήμιση

Τριαντατέσσερα (34) χρόνια από την ίδρυση της, η ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΝΕΤΑΙΡΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε. κατέχει κυρίαρχη θέση στην εμπορία ηλεκτρολογικού-βιομηχανικού υλικού και φωτισμού τόσο στην Κρητική όσο και στην Ελληνική αγορά.

Η πορεία της ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΝΕΤΑΙΡΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε. ξεκίνησε πριν από 34 χρόνια με την μορφή ενός προμηθευτικού συνεταιρισμού μερικών δεκάδων ηλεκτρολόγων. Με σταθερά και ανοδικά βήματα, σήμερα, έχει φτάσει να αποτελεί μια πολυμετοχική επιχείρηση με 400 περίπου μετόχους, ο μεγαλύτερος όγκος των οποίων είναι ηλεκτρολόγοι-εγκαταστάτες, μηχανολόγοι και πολιτικοί μηχανικοί, αλλά και επιχειρηματίες που δεν δραστηριοποιούνται στον χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού.

Ο στρατηγικός σχεδιασμός της διοίκησης και το υψηλά εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας είναι οι βασικοί συντελεστές της επιτυχημένης και ανοδικής πορείας της. Αποτελείται από εξειδικευμένα άτομα με πολύχρονη εμπειρία στη πώληση ηλεκτρολογικού-βιομηχανικού υλικού και φωτισμού τα οποία συνεχώς εκπαιδεύονται σε νέες μεθόδους πώλησης αλλά και σε τεχνικά θέματα (νέα προϊόντα, νέες τεχνολογίες).

Η ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΝΕΤΑΙΡΙΚΗ ΑΕΒΕ διακρίνεται επίσης για το επίπεδο υποδομών που διαθέτει. Η εταιρεία διαχειρίζεται ένα δίκτυο εννέα (9)καταστημάτων, εκ των οποίων δύο (2) στο Ηράκλειο, ένα (1) στα Μάλια, ένα (1) στον Άγιο Νικόλαο, ένα στην Ιεράπετρα και τέσσερα (4) καταστήματα franchising, εκ των οποίων ένα (1) στο κέντρο του Ηρακλείου με την ονομασία Fotopolis, ένα (1) στο Αρκαλοχώρι, ένα (1) στις Μοίρες και ένα (1) στη Σητεία. Επίσης η εταιρεία συμμετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο της ΤΡΙΜΕΛ Α.Ε. με δύο (2) καταστήματα στην Αττική (Πειραιάς και Άνοιξη Αττικής) και ένα (1) στην Θεσσαλονίκη έχοντας αναλάβει και την ευθύνη του management.

Επιπλέον η ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΝΕΤΑΙΡΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε. συμμετέχει στο μετοχικό κεφαλαίο της εταιρείας ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.Β.Ε. που ειδικεύεται στην κατασκευή βιομηχανικών πινάκων, υποσταθμών μέσης και χαμηλής τάσης, φωτοβολταϊκών συστημάτων και την πώληση εξεζητημένου ηλεκτρολογικού-βιομηχανικού υλικού.

Αντιγραφή & κοινοποίηση συνδέσμου

Λέξεις κλειδιά επιχείρησης / κατηγορίας / προϊόντα / υπηρεσίες

λαμπτηρεσ led, προϊοντα εξοικονομησησ ενεργειασ, ηλιακα φωτιστικα, φωσ, λαμπεσ, λαμπτηρεσ, λαμπακια, εγκαταστασεισ φωτισμου, φωτισμοσ, ηλεκτρικεσ συσκευεσ, φωτοβολταϊκα, ενδοδαπεδια φωτηση, ηλεκτρολογικο υλικο, ηλεκτρικη ενεργεια, λαμπτήρες οικονομίας, λαμπτήρες οικονομίας led, λαμπτήρες οικονομίας ιωδίνης, λαμπτήρες οικονομίας φθορίου, προβολείς αλογόνου, προβολείς ιωδίνης, προβολάκια κήπου, φωτιστικά εξωτερικών χώρων, φωτιστικά εσωτερικών χώρων

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ, ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ-ΦΩΤΙΣΜΟΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ, ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ, ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ, ΦΩΤΙΣΜΟΣ, ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, ΚΑΛΩΔΙΑ, ΠΡΙΖΕΣ, ΠΙΝΑΚΕΣ, ΡΕΥΜΑ, ΦΩΤΙΣΜΟΣ LED, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ, ΠΟΛΥΜΠΡΙΖΑ, ΜΠΑΛΑΝΤΕΖΕΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ, ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ - ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ LED, ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΗΛΙΑΚΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ, ΦΩΣ, ΛΑΜΠΕΣ, ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ, ΛΑΜΠΑΚΙΑ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ, ΦΩΤΙΣΜΟΣ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ, ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ, ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΦΩΤΗΣΗ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

 
Πανω