ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ & ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Παγκρήτιος Οδηγός Αγοράς

Έντυπη Διαφήμιση

Το 2004 ξεκινήσαμε μια οικογενειακή επιχείρηση, γνωρίζοντας όμως την τέχνη της αρτοποιίας από πολύ παλιά.
Εδώ και χρόνια έχουμε μάθει να «ζυμώνουμε» άψογα εκλεκτά προϊόντα και να τα μετατρέπουμε σε πεντανόστιμες δημιουργίες, αλμυρές και γλυκές, ικανές να ικανοποιήσουν ακόμα και το πιο απαιτητικό γούστο!
Το γευστικό αποτέλεσμα είναι μοναδικό κι αυτό το εισπράττουμε καθημερινά από τη συναναστροφή μαζί σας. Η προτίμησή σας στα προϊόντα μας γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας κάνει να αναζητάμε συνεχώς το καλύτερο για σας.

Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε επιτυχώς κάθε είδους κοινωνική σας εκδήλωση, όπως εγκαίνια, γάμους, βαφτίσεις κ.τλ., προσφέροντας πρωτότυπες ιδέες και λύσεις για κάθε περίσταση.
Επιλέξτε το menu που επιθυμείτε ή ζητήστε την πρότασή μας κι εμείς θα ανταποκριθούμε άμεσα με την απαιτούμενη συνέπεια και υπευθυνότητα, εξασφαλίζοντας πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Εσείς θα απολαύσετε χωρίς άγχος την εκδήλωσή σας και οι καλεσμένοι σας θα ανυπομονούν να γευτούν τις πεντανόστιμες λιχουδιές που θα έχουμε ετοιμαστεί για εσάς!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας...

Αντιγραφή & κοινοποίηση συνδέσμου

Λέξεις κλειδιά επιχείρησης / κατηγορίας / προϊόντα / υπηρεσίες

ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ & ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ, ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ, ΓΛΥΚΑ, ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ, ΨΩΜΙ, ΤΟΥΡΤΕΣ, ΑΡΤΟΣ, ΣΦΟΛΙΑΤΕΣ, ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ, ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ, ΑΛΕΥΡΙ, ΣΙΤΟΣ

 
Πανω