ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ G.F.E.

Επαγγελματική κατηγορία

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

Άλλες επαγγελματικές κατηγορίες της επιχείρησης

ΛΟΓΙΣΤΕΣ - ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ & ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Διεύθυνση Δημοκρατίας 61 & Κύπρου, Ιεράπετρα, 72200, ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Τηλέφωνο2842111514Κινητό6978649035
ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ G.F.E., ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Παγκρήτιος Οδηγός Αγοράς

Έντυπη Διαφήμιση

Στη σημερινή εποχή για να επιβιώσει μια επιχείρηση, πρέπει οι πράξεις και οι αποφάσεις της να είναι αξιόπιστες και φερέγγυες. Για αυτό το λόγο κρίνεται αναγκαίο για το γραφείο μας, να λειτουργεί με επαγγελματισμό και εχεμύθεια για την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών μας με όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα. Διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών απαραίτητα χρησιμοποιούμενων από ιδιώτες και επιχειρήσεις. Βασικό μέλημά μας είναι η άμεση και έγκυρη εξυπηρέτησή σας σε οποιονδήποτε τομέα.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι οι υπηρεσίες μας προσφέρονται μέσα από συνεργασίες με αξιόπιστους και έμπειρους ομίλους. Πιο συγκεκριμένα, στις ασφαλιστικές μας υπηρεσίες καθοριστικό ρόλο για την κάλυψη των αναγκών σας τελεί η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α. με 35 χρόνια εμπειρίας στην ασφαλιστική αγορά και πρωταγωνιστικό ρόλο από την ίδρυσή της ακόμα.

Για τις λογιστικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες, αλλά και για την μηχανοργάνωση και μηχανογράφηση σας, έχει σημαντική συμβολή η ON BUSINESS SOLUTIONS LTD (σε συνεργασία με την SINGULAR LOGIC S.A., την MICROSOFT και την ORACLE), η οποία είναι στελεχωμένη με το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό για την άμεση ανταπόκριση στις απαιτήσεις σας.

Αντιγραφή & κοινοποίηση συνδέσμου

Λέξεις κλειδιά επιχείρησης / κατηγορίας / προϊόντα / υπηρεσίες

φθηνές ασφάλειες αυτοκινήτου, σκαφών ζωής, περιουσίας, νοσοκομειακα, συνταξιοδοτικά, σύνταξη, λογιστικά, δηλώσεις, φορολογικά, σύμβουλοι

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ- ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ, ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΖΩΗΣ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΠΥΡΟΣ - ΣΚΑΦΩΝ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΛΟΠΗΣΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ, ΜΙΚΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΠΥΡΟΣ, ΛΟΓΙΣΤΕΣ - ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ & ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ - ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΤΗΡΗΣΗ Α & Β ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ, ΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ, ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ, ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ, ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΙ, ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

 
Πανω