ΡΕΪΣΗΣ ΗΛΙΑΣ

Επαγγελματική κατηγορία

ΜΑΡΜΑΡΑ - ΓΡΑΝΙΤΕΣ - ΠΕΤΡΑ

Διεύθυνση Νέο Κοιμητήριο, , ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τηλέφωνο2810214164Τηλέφωνο6946466625Φαξ2810211144
ΡΕΪΣΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΜΑΡΜΑΡΑ - ΓΡΑΝΙΤΕΣ - ΠΕΤΡΑ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Παγκρήτιος Οδηγός Αγοράς

Έντυπη Διαφήμιση

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην δημιουργία και εμπορία ταφικών και διακοσμητικών ειδών μνημείων, καθώς επίσης σε κοπή, επεξεργασία και χάραξη σε φυσικά και τεχνητά πετρώματα.

Το πρώτο κατάστημα λειτούργησε το 1996 στο Ηράκλειο Κρήτης στην λεωφόρο Κνωσού 69.

Ο πολύ καλός ρυθμός ανάπτυξης, η αγάπη και το μεράκι για το αντικείμενο, μας οδήγησαν στην ίδρυση και δεύτερου καταστήματος το 2004 στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.

Στην συνέχεια ένα χρόνο μετά ξεκινά την λειτουργία του και το τμήμα χονδρικής πώλησης και εμπορίας των προϊόντων μας για όλη την Κρήτη.

Το 2008 κάνουμε ακόμα ένα βήμα μπροστά, με μεγάλες επενδύσεις σε εξοπλισμό μηχανημάτων και την αγορά ενός υπερσύγχρονου μηχανήματος χαράξεων τύπου CNC, καθώς και ενός μηχανήματος ψηφιακής εκτύπωσης σε πορσελάνη.

Η πείρα και η τεχνογνωσία μας στην χαρακτική και στην εκτύπωση οποιασδήποτε εικόνας σε πορσελάνη σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνολογία, δίνει σε εμας την δυνατότητα να παράγουμε μοναδικές δημιουργίες και στους πελάτες μας ένα πραγματικά μεγάλο πλήθος επιλογών.

Αντιγραφή & κοινοποίηση συνδέσμου

Λέξεις κλειδιά επιχείρησης / κατηγορίας / προϊόντα / υπηρεσίες

ταφικά είδη, χάραξη, μάρμαρο, πέτρα, γρανίτης, χάραξη μαρμάρου, χάραξη γρανίτη, διακόσμιση , διακόσμηση μνημείων, κατασκευή μνημείων, κατασκεύη τάφων, τάφοι, τάφος, ειδικές κατασκευές, μετώπες, μετώπες τάφων, κατασκευές μετώπες, εκτυπωσεις πορσελάνης, πορσελάνες, πορσελάνη, ειδικές εκτυπώσεις

ΜΑΡΜΑΡΑ - ΓΡΑΝΙΤΕΣ - ΠΕΤΡΑ, ΜΑΡΜΑΡΑ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ-ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ, ΓΚΡΙΖΑ ΜΑΡΜΑΡΑ, ΛΑΤΟΜΕΙΑ, ΣΧΙΣΤΟΛΙΘΟΙ, ΠΕΤΡΑΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΡΜΑΡΑ, ΨΗΦΙΔΩΤΑ, ΠΟΡΟΛΙΘΟΣ, ΤΕΧΝΗΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ, ΤΕΧΝΟΓΡΑΝΙΤΗΣ, ΜΑΡΜΑΡΟΤΕΧΝΙΤΕΣ, ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ, ΜΑΡΜΑΡΑΣ

 
Πανω