ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΑΦΟΙ ΟΕ

Επαγγελματική κατηγορία

ΧΑΛΚΟΥ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ

Διεύθυνση 3ο χλμ Κοζάνης-Θεσ/νίκης, , ΚΟΖΑΝΗ

Τηλέφωνο2461034286Τηλέφωνο6947467443Κινητό6944422994Φαξ2461034287
ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΑΦΟΙ ΟΕ, ΧΑΛΚΟΥ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ, ΚΟΖΑΝΗ

Παγκρήτιος Οδηγός Αγοράς

Έντυπη Διαφήμιση

Πριν 160 χρόνια ξεκινάει μια οικογενειακή επιχείρηση, από ένα άτομο. Μια τέχνη άρηκτα συνδεδεμένη με την παράδοση για το μετέπειτα όνομα της.

Μια τέχνη απαράμιλλη με εκείνης των προγόνων τους. Μοναδικοί εδώ και χρόνια επεξεργάζονται χάλκινα και είδη λαικης τέχνης. Κατασκευάζουν καζάνια, χάλκινους αποστακτήρς, είδη οικιακής χρήσης, με μεράκι, αγάπη και διάθεση εξέλιξης για την συνέχεια της τέχνης τους που διακατέχει την οικογένεια Κουντουρά.

Βασικός στόχος της εταιρίας μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη και η μετά την πώληση υποστήριξη του. Η εταιρία μας έχει θέσει υψηλά ποιοτικά standards στην επιλογή των πρώτων υλών.

Όλα τα προιόντα περέχονται σε ανταγωνιστικές τιμές σε συνάρτηση με την ποιότητά τους έτσι ώστε η σχέση κόστους – ποιότητας να είνια ιδανική για τον πελάτη και ειδικά για τον επαγγελματία.

Αντιγραφή & κοινοποίηση συνδέσμου

Λέξεις κλειδιά επιχείρησης / κατηγορίας / προϊόντα / υπηρεσίες

ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΑΦΟΙ ΟΕ, άμβυκες απόσταξης, καζάνια, εκκλησιαστικά, χάλκινες κατασκευές, χάλκινος επαγγελματικός εξοπλισμός, χάλκινα διακοσμητικά, ειδικές κατασκευές από χαλκό, νιπτήρες χάλκινους, μαγειρικά σκεύη

ΧΑΛΚΟΥ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ

 
Πανω