ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ - METALWOOD

Επαγγελματική κατηγορία

ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

Άλλες επαγγελματικές κατηγορίες της επιχείρησης

ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ - ΚΤΙΡΙΑ

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ

Διεύθυνση 3ο χλμ Ιεράπετρας-Αγ.Νικολάου, 72200, ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Τηλέφωνο2842031578
ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ - METALWOOD, ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ, ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Παγκρήτιος Οδηγός Αγοράς

Έντυπη Διαφήμιση

Η ιστορία του ΟΜΙΛΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ξεκίνησε από το 1971 όταν ο Ευθύμιος Λαμπράκης ίδρυσε το πρώτο πριστήριο και εμποτιστήριο ξυλείας στην Κρήτη. Την ξυλεία την έφερνε από τα δάση που ενοικίαζε στην Ελλάδα και από τον Αρχάγγελο Σιβηρίας.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο του εξοπλισμού θερμοκηπίου στην ευρύτερη περιοχή της Ιεράπετρας.

Έως σήμερα οι δραστηριότητες συνεχίζονται στον τομέα των προκατασκευασμένων σπιτιών, οικοδομικών υλικών, της επεξεργασίας μετάλλου – ξύλου και κατασκευή μεταλλικών και ξύλινων θερμοκηπίων.

Το τέλος του 2006 σε σύγχρονες εγκαταστάσεις και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας δραστηριοποιούμαστε για την κατασκευή των μεταλλικών κτιρίων και Θερμοκηπίων.

Το 2012 η εταιρεία δραστηριοποιείται ακόμη περισσότερο στο χώρο του ξύλου επενδύοντας σε νέα βιομηχανία ξύλου φέροντας κορμούς από Στερεά Ελλάδα.

Επενδύοντας στην τεχνολογία κατασκευάζουμε ένα νέο τύπο θερμοκηπίου μοναδικό στην Ελλάδα με άνοιγμα ψαλιδιού 12,80Μ και ύψος 5Μ στο χαμηλό του σημείο.

Η εταιρεία μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να πάρει πιστοποίηση για όλα τα υλικά που παράγει και σε όλους τους τύπους θερμοκηπίου να έχει Έγκριση Τύπου.

Ο Όμιλος Λαμπράκη συνεχίζει την ιστορία του με τα παιδιά του Ευθύμιου Λαμπράκη, τον Άρη και την Αριάδνη Λαμπράκη ως και σήμερα με τον διάδοχο του Άρη ,Ευθύμιο Λαμπράκη με την ονομασία METAL WOOD AE.

Ο στόχος μας είναι να βαδίσει στα ίδια ακριβώς βήματα που έκανε ως τώρα, χτίζοντας καθημερινώς τις ανθρώπινες σχέσεις που είναι και η βάση της οικογενειακής επιχείρησης μας.

Αντιγραφή & κοινοποίηση συνδέσμου

Λέξεις κλειδιά επιχείρησης / κατηγορίας / προϊόντα / υπηρεσίες

Κατασκεύες θερμοκηπίων, Προκατασκευασμένα σπίτια, Μεταλλικές κατασκευές, Ξύλινες κατασκευές

ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ, ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ, ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑ ΥΔΡΟΠΟΝΙΑΣ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΩΝ, ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΤΟΥΝΕΛ, ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ, ΥΔΡΟΛΙΠΑΝΣΗ, ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΩΝ, ΑΕΡΟΛΕΒΗΤΕΣ, ΓΕΩΠΟΝΟΙ, ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΦΥΤΩΡΙΑ, ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΑ, ΦΡΟΥΤΑ, ΓΕΩΡΓΙΑ, ΦΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ - ΚΤΙΡΙΑ, ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΛΥΟΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ, ΕΞΟΧΙΚΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΕΤΟΙΜΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΣΤΕΓΑΣΗ, ΣΠΙΤΙΑ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ, ΠΡΟΚΑΤ, ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΚΤΙΡΙΑ, ΕΞΟΧΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ, ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ, ΠΡΟΚΑΤ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΟΙΚΙΕΣ, ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ, ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ ΚΤIΡΙΑ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ, ΚΤΙΡΙΑ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΙ ΣΚΕΛΕΤΟΙ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

 
Πανω