ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗ BAUart

Επαγγελματική κατηγορία

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ

Άλλες επαγγελματικές κατηγορίες της επιχείρησης

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΕΣ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ

Διεύθυνση Αρχ.Μακαρίου 54, 71202, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τηλέφωνο2810228900Τηλέφωνο6947029625Φαξ6944617702
ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗ BAUart, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Παγκρήτιος Οδηγός Αγοράς

Έντυπη Διαφήμιση

Το αρχιτεκτονικό γραφείο BAUART δημιουργείται το 2000 από την Έλενα Δουλγεράκη. Έρχεται σαν φυσικό επακόλουθο μιας μακρόχρονης πορείας στο χώρο της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης. Το 2007 εντάσσεται στην ομάδα του design η Κατερίνα Δουλγέρακη, μια ομάδα που τη διακρίνει η υψηλή αισθητική, η ισχυρή ταυτότητα και η πρωτοποριακή οπτική στον τομέα του design.

Με συνεχή ταξίδια σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία, το διεθνές πνεύμα του γραφείου αποτυπώνεται τόσο σε μεγάλης όσο και σε μικρής κλίμακας έργα. Με ύφος ξεχωριστό ενσωματώνει δημιουργικά τις νέες τάσεις, εξελίξεις και καινοτομίες στη σύγχρονη αρχιτεκτονική.

Η αρχιτεκτονική ομάδα πλαισιώνεται από δίκτυο συνεργατών που καλύπτουν το σύνολο των τεχνικών απαιτήσεων και ειδικοτήτων. Μέσα από άμεση επικοινωνία, ρεαλιστική και ταυτόχρονα καλλιτεχνική προσέγγιση, επιδίωξή του γραφείου είναι να συγκροτεί σε κάθε έργο την κατάλληλη μελετητική ομάδα, βάσει αντικειμένου, τοπικών και λοιπών ιδιαιτεροτήτων, με στόχο η παράδοση του εκάστοτε έργου να γίνεται με ακρίβεια στα deadlines των συμβάσεων που υπογράφονται, με την καλύτερη δυνατή ποιότητα σε συνδυασμό με τη πιο ανταγωνιστική τιμή. Ο χώρος παραδίδεται έτοιμος προς χρήση.

Το γραφείο BAUART έχει σαν έδρα το Ηράκλειο Κρήτης αλλά αναλαμβάνει έργα σε όλη την Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό. Ξεκινώντας από την αρχική ιδέα, προχωράμε στην ολοκλήρωση της μελέτης και συνεχίζουμε έχοντας τη δυνατότητα να αναλάβουμε εξ ολοκλήρου τα στάδια κατασκευής και την επίβλεψη, με έμφαση στη λεπτομέρεια και υπευθυνότητα.

Αντιγραφή & κοινοποίηση συνδέσμου

Λέξεις κλειδιά επιχείρησης / κατηγορίας / προϊόντα / υπηρεσίες

ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗ BAUART, BAUART, αρχιτεκτονικό γραφείο, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, διακόσμηση, μελέτη, κατασκευή, επίβλεψη, ανακαινίσεις, ανακαινίσεις καταστημάτων, ανακαινίσεις κατοικιών, ανακαινίσεις ξενοδοχείων, μελέτη επαγγελματικών χώρων, κατασκευή επαγγελματικών χώρων, επίβλεψη επαγγελματικών χώρων, μελέτη κατοικιών, κατασκευή κατοικιών, επίβλεψη κατοικιών

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΩΝ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΤΗΡΙΩΝ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ, ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ, ΟΙΚΟΔΟΜΗ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΚΤΙΡΙΑ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΕΣ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΕΙΔΗ & ΥΛΙΚΑ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΩΛΗΣΗΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΗΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΕΙΔΗ & ΥΛΙΚΑ, ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΕΣ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ & ΚΟΥΖΙΝΩΝ, ΣΧΕΔΙΑ 3D ΧΩΡΩΝ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΙΤΡΙΝΑΣ, ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ, ART DESIGN, INTERIOR DESIGNER

 
Πανω