ΑΓΑΠΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Επαγγελματική κατηγορία

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ

Διεύθυνση Μαυσώλου 127, Ν.Αλικ/σός, 71601, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τηλέφωνο2810335145Τηλέφωνο6942464305
ΑΓΑΠΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Παγκρήτιος Οδηγός Αγοράς

Έντυπη Διαφήμιση

Η ΑΓΑΠΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ δημιουργήθηκε πριν από 20 χρόνια και από τότε προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην οριζόντια και κάθετη μεταφορά ατόμων και φορτίων.

Δραστηριοποιούμαστε στην αγορά της Κρήτης, με αντικείμενο τη μελέτη, εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή ανελκυστήρων, καθώς και τελεφερίκ, κυλιόμενων σκαλών και ειδικών κατασκευών (ανελκυστήρας σκάλας) για άτομα με κινητικά προβλήματα ΑΜΕΑ.

Η εταιρία μας, χρησιμοποιώντας προϊόντα υψηλής τεχνολογίας που προμηθεύεται από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές του χώρου όπως Kleemann, Stage, έχει καταφέρει και παρουσιάζει έργα που τα διακρίνει η άριστη και ασφαλής κατασκευή, η πολυτέλεια, ο σωστός σχεδιασμός, η αισθητική και η άνεση.

Αντιγραφή & κοινοποίηση συνδέσμου

Λέξεις κλειδιά επιχείρησης / κατηγορίας / προϊόντα / υπηρεσίες

Ανελκυστήρες, Ολοκληρωμένα συστήματα, Θάλαμοι ανελκυστήρων, Πόρτες ανελκυστήρων, Κυλιόμενες Σκάλες, Ανελκυστήρες Σκάλας ΑΜΕΑ, Ηράκλειο, ΑΓΑΠΑΚΗΣ Γ. ΑΝΥΨΩΤΙΚΗ

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ, ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ, ΑΣΑΝΣΕΡ, ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ, ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ ΚΛΙΜΑΚΕΣ, ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΚΑΛΕΣ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ - ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ, ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ ΣΚΑΛΕΣ, ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ, ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

 
Πανω