ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Επαγγελματική κατηγορία

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

Διεύθυνση Αρχ.Μακαρίου 42, 71202, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τηλέφωνο2810342202Φαξ2810344925
ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Παγκρήτιος Οδηγός Αγοράς

Έντυπη Διαφήμιση

Η SIGMA Plus Insurance αποτελεί την μετεξέλιξη της ατομικής επιχείρησης με τον διακριτικό τίτλο ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ σε εταιρεία.

Από το 1990 βρίσκεται με δυναμική παρουσία και σημαντική προσφορά στον ασφαλιστικό χώρο. Πρωτοποριακές συγκρίσεις και πακέτα καθώς και άμεση εξυπηρέτηση ήταν και θα είναι η πολιτική της.

Η SIGMA Plus Insurance στεγάζεται σε ιδιόκτητα γραφεία στο Ηράκλειο επί της οδού Αρχ. Μακαρίου 42. Αποτελείται από ένα οργανωμένο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Κρήτη.

Συνεργάζεται μονό με φερέγγυες ασφαλιστικές εταιρείες ώστε να διαθέτει την ευελιξία της επιλογής του προϊόντος ή της υπηρεσίας που επιθυμεί και αρμόζει στον κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Διαθέτει ευρεία γκάμα καλύψεων με τα πιο ανταγωνιστικά πακέτα της αγοράς, παρέχει την καλύτερη εξυπηρέτηση σε πελάτες και συνεργάτες και λειτουργεί υποστηρικτικά στο κλάδο ζημιών.

Μέσω των συνεργατών της δίνει τη δυνατότητα παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε όλους τους κλάδους.

Έχει πετύχει αυξανόμενους ετήσιους ρυθμούς ανάπτυξης το οποίο την καθιστά μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική επιχείρηση.

Άψογη υποστήριξη, υπεύθυνη εξυπηρέτηση και εξουσιοδοτημένο service φυσικά και βρίσκονται στο εύρος των υπηρεσιών μας.

Ελάτε να γνωριστούμε.

Αντιγραφή & κοινοποίηση συνδέσμου

Λέξεις κλειδιά επιχείρησης / κατηγορίας / προϊόντα / υπηρεσίες

ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ, ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΖΩΗΣ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΠΥΡΟΣ - ΣΚΑΦΩΝ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΛΟΠΗΣΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ, ΜΙΚΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΠΥΡΟΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ- ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ, ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΖΩΗΣ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΠΥΡΟΣ - ΣΚΑΦΩΝ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΛΟΠΗΣΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ, ΜΙΚΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΠΥΡΟΣ

 
Πανω