ΜΑΡΜΑΡΑ ΣΟΥΛΑΔΑΚΗ DECO STONES

Επαγγελματική κατηγορία

ΜΑΡΜΑΡΑ - ΓΡΑΝΙΤΕΣ - ΠΕΤΡΑ

Διεύθυνση 3ο χλμ Ρεθύμνου-Σπηλίου, 74100, ΡΕΘΥΜΝΟ

Τηλέφωνο2831025003Φαξ6937342497
ΜΑΡΜΑΡΑ ΣΟΥΛΑΔΑΚΗ DECO STONES, ΜΑΡΜΑΡΑ - ΓΡΑΝΙΤΕΣ - ΠΕΤΡΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ

Παγκρήτιος Οδηγός Αγοράς

Έντυπη Διαφήμιση

H Decostones / Σουλαδάκης είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με αντικείμενο την εμπορία και επεξεργασία φυσικών και τεχνιτών πετρωμάτων από ολόκληρο τον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1981 από τον Κων/νο Ν.Σουλαδακη ως μια εμπορική-βιοτεχνική επιχείρηση με σκοπό την κάλυψη των μέχρι τότε αναγκών στο χώρο του μαρμάρου.

Από την ίδρυση της και εν συνεχεία από το 1992 όπου εισέρχεται στην πορεία της εταιρίας ο Νικόλαος Σουλαδάκης εξασφαλίζουμε άριστες σχέσεις με τις μεγαλύτερες εγχώριες βιομηχανίες καθώς και με απευθείας προσβάσεις σε λατομεία όπως της Carrara arabescato, Azul Macaulas, Crema marfil και προσπαθούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα με κύριο μέλημα μας την δική σας ικανοποίηση σε όποια κατασκευή μας ζητήσετε.

Το 1997 εγκαινιάσαμε συνεργασίες στον τομέα των τεχνητών πετρωμάτων με τις μεγαλύτερες και πλέον καταξιωμένες εταιρίες όπως η Stone Italiana, Compac, Hanwha surfaces και μετά από μια δεκαετία δημιουργίας μαζί τους χαιρόμαστε για την καταξίωση μας στους χαλαζιακούς πάγκους κουζίνας και στις ειδικές κατασκευές με τεχνητά μάρμαρα.

To 2009 εμπλουτίσαμε την συλλογή των προϊόντων μας με τις ομογενοποιημένες επιφάνειες τα γνωστά σε όλους Corrian, Starron και από το 2010 συνεχίζουμε την εξέλιξη στον τομέα των καινοτόμων υλικών εισάγοντας ένα εντελώς νέο και πρωτοποριακό υλικό πάντα φιλικό προς το περιβάλλον με εφαρμογές στην κατασκευή ενιαίων πάγκων κουζίνας, δαπέδων με ενιαίες μεγάλου μεγέθους πλάκες καθώς και επένδυσης εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών. Πρόκειται για τις πυροσυσωματομενες επιφάνειες Neolith του Ισπανικού οίκου Thesize.

Στοχεύοντας την εμπιστοσύνη σας και επικαλούμενοι την εντιμότητα, την αυτοβελτίωση και την δυνατότητα δημιουργίας με τα υλικά μας σας προσκαλούμε στις εγκαταστάσεις μας σε ένα φιλικό εκθεσιακό χώρο να συζητήσουμε τις απαιτήσεις, τις ιδέες σας και να σας βοηθήσουμε να βρείτε την ιδανική λύση για το έργο σας από την αρχική επιλογή των υλικών, τον σχεδιασμό και το σφράγισμα της μετέπειτα συνεργασίας μας.

Αντιγραφή & κοινοποίηση συνδέσμου

Λέξεις κλειδιά επιχείρησης / κατηγορίας / προϊόντα / υπηρεσίες

ΣΟΥΛΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ DECO STONES

ΜΑΡΜΑΡΑ - ΓΡΑΝΙΤΕΣ - ΠΕΤΡΑ, ΜΑΡΜΑΡΑ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ-ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ, ΓΚΡΙΖΑ ΜΑΡΜΑΡΑ, ΛΑΤΟΜΕΙΑ, ΣΧΙΣΤΟΛΙΘΟΙ, ΠΕΤΡΑΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΡΜΑΡΑ, ΨΗΦΙΔΩΤΑ, ΠΟΡΟΛΙΘΟΣ, ΤΕΧΝΗΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ, ΤΕΧΝΟΓΡΑΝΙΤΗΣ, ΜΑΡΜΑΡΟΤΕΧΝΙΤΕΣ, ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ, ΜΑΡΜΑΡΑΣ

 
Πανω