ΜΜΕ

Spotify: Ανεξάρτητοι καλλιτέχνες μπορούν πλέον να ανεβάζουν τη μουσική τους άμεσα χωρίς μεσάζοντες!


09/06/2020

This Blog post title

Το Spotify θα επιτρέπει σε καλλιτέχνες να ανεβάζουν τη μουσική τους άμεσα στην ιστοσελίδα χωρίς να χρειάζεται να αντιπροσωπεύονται από μια εταιρεία ή διανομέα, οι οποίοι θα λειτουργούν ως μεσάζοντες προκειμένου να ανέβει η μουσική των καλλιτεχνών στην υπηρεσία.

Το χαρακτηριστικό αυτό είναι προς το παρόν σε δοκιμαστική φάση, και επιτρέπει στους καλλιτέχνες που κατέχουν οι ίδιοι τα δικαιώματα της μουσικής τους να ανεβάζουν τα κομμάτια τους άμεσα στο Spotify, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία «Spotify for Artists», αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας CNET.

Φυσικά για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλα τα θέματα των ΜΜΕ κάντε κλικ εδώ και θα βρείτε τους καλύτερους!

Η εν λόγω υπηρεσία χρησιμοποιείται ήδη από ένα σημαντικό αριθμό καλλιτεχνών. Σε αντίθεση με κάποιες άλλες υπηρεσίες που επιτρέπουν στον οποιονδήποτε να ανεβάσει περιεχόμενο, στη συγκεκριμένη υπηρεσία του Spotify επιτρέπεται στους μουσικούς να έχουν πρόσβαση στο πρόγραμμα μόνο μέσω πρόσκλησης. Αρχικά, αυτή η προσφορά θα αφορά μόνο μερικές εκατοντάδες καλλιτέχνες στις ΗΠΑ, αλλά το σχέδιο είναι να επεκταθεί σε περισσότερους καλλιτέχνες σε περισσότερες χώρες, καθώς αναπτύσσεται.

Οι καλλιτέχνες που ανεβάζουν τη μουσική τους στην πλατφόρμα, μπορούν να κερδίσουν χρήματα όταν αυτή αναπαράγεται, όπως συμβαίνει με άλλους καλλιτέχνες που αντιπροσωπεύονται από μια εταιρεία στην πλατφόρμα. Το να ανεβάσει κανείς μουσική του είναι δωρεάν, και οι καλλιτέχνες μπορούν να μοιραστούν τη μουσική τους οπουδήποτε αλλού θέλουν, πέρα από το Spotify. Οι καλλιτέχνες πληρώνονται, σύμφωνα με πληροφορίες, το 50% των εσόδων για το κάθε κομμάτι που αναπαράγεται, ελάχιστα λιγότερο από αυτό που πληρώνονται οι καλλιτέχνες που αντιπροσωπεύονται από μια εταιρεία.

Φυσικά για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλα τα θέματα των ΜΜΕ κάντε κλικ εδώ και θα βρείτε τους καλύτερους!

πηγή: https://www.fortunegreece.com/article/spotify-anexartiti-kallitechnes-boroun-pleon-na-anevazoun-ti-mousiki-tous-amesa-choris-mesazontes/

Αρθρογράφος

Creta.gr

Το άρθρο αναφέρεται σε θέμα σχετικά με ΜΜΕ

(αναρτήθηκε στις 09/06/2020 11:29:01)

Τελευταία άρθρα

POLL: Θεωρείτε ότι η τουριστική περίοδος θα εξελιχθεί καλύτερα φέτος;

διαβάστε περισσότερα

Κουφώματα Αλουμινίου: Οι παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή τους!

διαβάστε περισσότερα