ΦΑΡΣΑΡΗΣ ΕΠΙΠΛΟ

Επαγγελματική κατηγορία

ΕΠΙΠΛΑ ΓΕΝΙΚΑ

Διεύθυνση Κάτω Γούβες, 70014, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τηλέφωνο2897041265

Τηλέφωνο6945102119

Κινητό6942871658

Τηλέφωνο6936040389

ΦΑΡΣΑΡΗΣ ΕΠΙΠΛΟ, ΕΠΙΠΛΑ ΓΕΝΙΚΑ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Παγκρήτιος Οδηγός Αγοράς

Έντυπη Διαφήμιση

ΕΠΙΠΛΟ FARSARIS ΠΟΡΤΑ - ΠΑΙΔΙΚΟ - ΚΟΥΖΙΝΑ.

Ό,τι ονειρεύεστε... το δημιουργούμε...

Η εταιρία έπιπλο Φαρσάρης ιδρύθηκε στις αρχές της χιλιετηρίδας, το 1999, και εγκαταστάθηκε στον ιδιόκτητο χώρο της στην διασταύρωση των Κάτω Γουβών.

Στον ίδιο χώρο λειτούργει η έκθεση και το εργοστάσιο, με τα μοναδικά χειροποίητα έπιπλα να προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι.Η πορεία στο χώρο του επίπλου εξελίχτηκε ανοδικά τα χρόνια που πέρασαν με αποτέλεσμα η εταιρία να γνωρίσει μεγάλη ανάπτυξη και να θεωρείται από τις πλέον δυναμικές και εξελίξιμες στο συγκεκριμένο χώρο.Ο ιδρυτής της εταιρίας κ. Γιάννης Φαρσάρης ακολούθησε πάντα τις αρχές του που καθόρισαν και τη φιλοσοφία του, μια φιλοσοφία που στηρίχτηκε σε πράγματα απλά αλλά απόλυτα συνεπή με αυτά που πρέσβευε.Κορυφαία ποιότητα, αντοχή στο χρόνο, προσιτές τιμές συνυφασμένες με την ποιότητα.

Τα έπιπλα Γ. Φαρσάρης έχουν τη σφραγίδα και την υπογραφή του ιδρυτή τους και παρέχουν εγγυήσεις για την προσεγμένη ποιότητα αλλά και την αισθητική τους.

Το φθινόπωρο του 2013 με γνώμονα την ανάπτυξη και την ανάγκη να φέρει τα προϊόντα της πιό κοντά στον Ηρακλειώτη δημιούργησε ένα καλαίσθητο χώρο στην Λ. Εθν.Αντιστάσεως 20 στο Ηράκλειο με προτάσεις για κάθε γούστο και οικονομική ανεση.

Αντιγραφή & κοινοποίηση συνδέσμου

Λέξεις κλειδιά επιχείρησης / κατηγορίας / προϊόντα / υπηρεσίες

ΠΟΡΤΑ, ΠΑΙΔΙΚΟ, ΚΟΥΖΙΝΑ

ΕΠΙΠΛΑ ΓΕΝΙΚΑ, ΕΠΙΠΛΑ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ-ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ, ΓΡΑΦΕΙΑ, ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ, ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΟΣ, ΕΠΙΠΛΟΞΥΛΟΥΡΓΟΣ, ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ, ΜΑΡΑΓΚΟΣ, ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΠΙΠΛΟ, ΡΑΦΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΙΑ, ΕΠΙΠΛΑ, ΚΡΕΒΑΤΙΑ, ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΩΛΗΣΗΣ, ΕΠΙΠΛΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ, ΕΠΙΠΛΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ, ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ, ΕΠΙΠΛΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΣΑΛΟΝΙΑ, ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ, ΜΙΚΡΟΕΠΙΠΛΑ, ΜΟΝΤΕΡΝΟ & ΚΛΑΣΙΚΟ ΕΠΙΠΛΟ, ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ, ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ

 
Πανω