ΔΟΞΑΣΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

Επαγγελματική κατηγορία

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ

Διεύθυνση Ελ.Βενιζέλου 214, Αρκαλοχώρι, 70300, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τηλέφωνο2891023347Φαξ6978014254
ΔΟΞΑΣΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Παγκρήτιος Οδηγός Αγοράς

Έντυπη Διαφήμιση

Το τεχνικό γραφείο ΜΕΛΕΤΩΝ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ με την επωνυμία ΝΙ-ΜΑ που προέρχεται από το νήμα της στάθμης για ορθές και σωστές κατασκευές, έχει επενδύσει στον παράγοντα ΑΝΘΡΩΠΟ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ και τον παράγοντα ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΥΠΟΔΟΜΗ.

Το γραφείο ΝΙ-ΜΑ πιστεύει ακράδαντα στην ιδέα και στη δύναμη της ΟΜΑΔΑΣ, στη σκέψη και στη δράση. Έτσι αποφάσισε να λειτούργει ως ένα ομαδικό σχήμα νέων επιστημόνων, όπου ο κάθε συνεργάτης - Μηχανικός να έχει τον ρολό του, το αντικείμενο του και την ειδίκευση του με βάση την γνώση του, την εμπειρία του, τις δυνατότητες και την καθορισμένη αρμοδιότητά του.

Όλο το έμψυχο επιστημονικό δυναμικό του γραφείου μας (ΠΟΛΙΤΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ, ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ, ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥ), υποστηρίζεται από μια ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ και άρτια ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ υποδομή, σε προγράμματα, όργανα, μηχανήματα, με άριστη αποτελεσματικότητα.

Διαθέτουμε ένα σύγχρονο και άνετο λειτουργικά χώρο ΓΡΑΦΕΙΟΥ, με ράμπα για δυνατότητα πρόσβασης στα Α.Μ.Ε.Α, με αυτόματη δυνατότητα επικοινωνίας – εσωτερική και εξωτερική, αίθουσα συνεδριάσεων και συζήτησης, άνετους χώρους, εποπτικά μέσα (T.V) άμεσης εποπτείας και εμφάνισης στοιχείων υπαίθρου, καθώς και σχεδίων, σε ότι συζητάμε και σε ότι ονειρευόμαστε, 3D σχεδιασμοί – φωτορεαλιστικά κλπ, για ολοκληρωμένη εποπτεία και άμεση κατανόηση.

Το γραφείο μας διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001:2008 για μελετητικό γραφείο και έργα πολιτικού μηχανικού, προσόν ιδιαίτερα απαιτητικό, σπάνιο και ιδιαίτερα σημαντικό στην εποχή μας.

Μπορούμε ως ομάδα να ξεκινήσαμε από το οικόπεδο και να φτάσουμε μέχρι να παραδώσουμε την όποια κατασκευή, οικονομικά, υπεύθυνα και γρήγορα με το κλειδί στο χέρι.

Αντιγραφή & κοινοποίηση συνδέσμου

Λέξεις κλειδιά επιχείρησης / κατηγορίας / προϊόντα / υπηρεσίες

νιμα, χρονακης νικόλαος, δοξαστάκη μαρία, μελετητικό γραφείο, τεχνικό γραφείο, πολιτικός μηχανικός, μηχανολόγος μηχανικός, αρχιτέκτων μηχανικός, interior design, οικοδομικές άδειες, ανακαινίσεις χώρων, ενεργειακά πιστοποιητικά, άδειες λειτουργίας

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΙΚΙΩΝ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΤΗΡΙΩΝ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ, ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ, ΟΙΚΟΔΟΜΗ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΚΤΙΡΙΑ

 
Πανω