ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ

Επαγγελματική κατηγορία

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Διεύθυνση Λατζιμάς, 74052, ΡΕΘΥΜΝΟ

Τηλέφωνο2834093190

Κινητό6945995302

Τηλέφωνο2831022244

ΚΑΘΕΡΗΣ ΑΒΕΕ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΡΕΘΥΜΝΟ

Παγκρήτιος Οδηγός Αγοράς

Έντυπη Διαφήμιση

Η εταιρεία ΣΚΡΑΠ ΚΡΗΤΗΣ - ΚΑΘΕΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. δραστηριοποιείται στον τομέα της ανακύκλωσης εδώ και 30 χρόνια και ειδικότερα στην ανακύκλωση μετάλλων. H έδρα της εταιρείας βρίσκεται στη Φοινικιά, στην οδό Μάνου Κατράκη 193. Χάρη στην πολυετή πείρα και το εξειδικευμένο προσωπικό, κατέχει πλέον την κατάλληλη τεχνογνωσία και τεχνολογία και, έτσι, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με συνέπεια και απόλυτη ακρίβεια.

Σκοπός μας στην ΣΚΡΑΠ ΚΡΗΤΗΣ είναι να μυήσουμε το κοινό στη νοοτροπία της ανακύκλωσης, να ευαισθητοποιήσουμε τους συμπολίτες μας και να κάνουμε την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος τρόπο ζωής. Το μεγάλο μας στοίχημα είναι να ανακυκλώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα ανακυκλώσιμα υλικά γίνεται.

Τα υψηλά standards, η αυστηρή προδιαγραφή καλής ποιότητας των εμπορευμάτων και η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, σε συνδυασμό με την απόλυτη εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι προμηθευτές μας κατέστησαν την ΣΚΡΑΠ ΚΡΗΤΗΣ ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα στο χώρο της ανακύκλωσης και ένα δυνατό brand name σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ένα από τα δυνατά μας σημεία υπεροχής παραμένει ο τρόπος πληρωμής, δηλαδή, τοις μετρητοίς.

Με τη χρήσιμη υποστήριξη των προμηθευτών και των πελατών, που ολοένα αυξάνονται και ευαισθητοποιούνται, δεσμευόμαστε να ανακυκλώσουμε περισσότερους τόνους σιδήρων και μετάλλων.

Αντιγραφή & κοινοποίηση συνδέσμου

Λέξεις κλειδιά επιχείρησης / κατηγορίας / προϊόντα / υπηρεσίες

ανακύκλωση, σκραπ κρήτης, ανακύκλωση μετάλλων κρήτη, ανακύκλωση σιδήρου, ανακύκλωση μετάλλων, ανακύκλωση αυτοκινήτων κρήτη, ανακύκλωση αλουμινίου, ανακύκλωση χαλκού, ανακύκλωση καλωδίων, αποξηλώσεις εργοστασίων

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ, ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΚΑΔΟΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ, ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ, ΣΚΡΑΠ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

 
Πανω