ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Στοιχεία για την κατηγορία!

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΔιεύθυνσηΑπλαδά Ανδρέα 9-11, Γάζι, ΤΚ 71414, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τηλέφωνο2810823002

Τηλέφωνο6987248004

Τηλέφωνο2818101281

ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Παγκρήτιος Οδηγός Αγοράς

Έντυπη Διαφήμιση

Το Κέντρο Επενδύσεων Ηρακλείου αποτελεί ένα κέντρο συμβουλευτικών υπηρεσιών με έδρα το Γάζι Ηρακλείου Κρήτης. Στοχεύει στην βελτίωση, στην αναδιάρθρωση, στην ανάπτυξη και στην εξέλιξη των δυναμικών επιχειρήσεων του τόπου, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα αντίληψης και της προσαρμογής στα δεδομένα του συνεχούς μεταβαλλόμενου περιβάλλοντος - τοπικού και παγκόσμιου. Παρέχοντας διαρκή και συνεχή ενημέρωση, πρωτεύον σκοπός είναι η απόκτηση μιας ολοκληρωμένης υποστήριξης προς τους επιχειρηματικούς φορείς του ιδιωτικού τομέα, λαμβάνοντας υπόψη τις επιχειρηματικές ιδιαιτερότητες του τόπου, και εξατομικεύοντας στις συγκεκριμένες ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης για την αποτελεσματική διεκπεραίωση των επενδυτικών προγραμμάτων.

Συγκεκριμένα το πρότυπο γραφείο μελετών δραστηριοποιείται στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με σκοπό την ένταξή τους σε αναπτυξιακά (Κοινοτικά) Προγράμματα επιχορηγήσεων. Το Κέντρο Επενδύσεων Ηρακλείου αποτελεί το βασικό μέσο και το κύριο όργανο για τις επιχειρήσεις εκείνες που επιδιώκουν να ενταχθούν επιτυχώς στις ευνοϊκές ρυθμίσεις και διατάξεις των ευρωπαϊκών επιδοτούμενων προγραμμάτων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων.

Η συμβουλευτική δεν περιορίζεται μόνο σε απλές υπηρεσίες μελετών, αλλά προπάντων υπάρχει ένα επιπρόσθετο όφελος, με ουσιαστική στήριξη προς τον εκάστοτε επιχειρηματία, με διάρκεια και με μια ολοκληρωμένη βάση για την προετοιμασία στο μέλλον, προσθέτοντας έτσι, ουσιαστικά οφέλη για τους πελάτες μας.

Αντιγραφή & κοινοποίηση συνδέσμου

Λέξεις κλειδιά επιχείρησης / κατηγορίας / προϊόντα / υπηρεσίες

ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, υποστήριξη επιχειρήσεων, ψηφιακή υπογραφή, συμβουλευτική καθοδήγηση, ένταξη επιχειρήσεων σε αναπτυξιακά προγράμματα, εσπα, συμβουλευτικές υπηρεσίες, επιχειρηματική καθοδήγηση, mentoring, marketing, business plans

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ, MARKETING, BANKING, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΣΠΑ, ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΑΝΑΚΑΜΨΗ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΕΣΠΑ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

 
Πανω