ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

Στοιχεία για την κατηγορία!

ΙΑΤΡΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ

ΔιεύθυνσηΚαζάνη 7 2ος όροφ, Αγ.Νικόλαος, ΤΚ 72100, ΛΑΣΙΘΙ

Τηλέφωνο2841027027

Τηλέφωνο6974480917

  ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ, ΙΑΤΡΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ, ΛΑΣΙΘΙ

  Παγκρήτιος Οδηγός Αγοράς

  Έντυπη Διαφήμιση

  Οι ταχύτατες εξελίξεις στη χειρουργική επιστήμη επιβάλουν τη συνεχή ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας αλλά και των ίδιων των ασθενών.

  Το διαδίκτυο μπορεί να συμβάλλει σ' αυτό, με την προϋπόθεση οι ιστοσελίδες να ενημερώνονται από ειδικούς και εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας.

  Σκοπός μου είναι αφ’ ενός, η έγκυρη ενημέρωση των ασθενών για τις χειρουργικές παθήσεις που τους απασχολούν και αφ’ ετέρου, η τεχνολογικά εξελιγμένη και σωστή θεραπευτική αντιμετώπιση.

  Η χειρουργική επιστήμη εξελίσσεται με αλματώδεις ρυθμούς. Από την κλασσική χειρουργική του χθες, φτάσαμε στην λαπαροσκοπική και ρομποτική χειρουργική του σήμερα.

  Ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές, μικρότερες χειρουργικές τομές, λιγότερο πόνο και γρήγορη ανάρρωση, υπόσχεται η χειρουργική του σήμερα.

  Αντιγραφή & κοινοποίηση συνδέσμου

  Λέξεις κλειδιά επιχείρησης / κατηγορίας / προϊόντα / υπηρεσίες

  ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ ΕΥΘ.

  ΙΑΤΡΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ, ΙΑΤΡΟΙ,ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΧΑΙΡΟΥΡΓΕΙΑ, ΓΕΝΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ, ΙΑΤΡΕΙΑ, ΙΑΤΡΟΙ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ, ΝΥΣΤΕΡΙ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΣ ΠΑΓΚΟΣ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ, ΓΕΝΙΚΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ, ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ, ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ

   
  Πανω