ΚΤΕΟ ΚΡΗΤΗΣ

Στοιχεία για την κατηγορία!

ΙΚΤΕΟ

ΔιεύθυνσηΠαζινόs Ακρωτηρίου, ΤΚ 73100, ΧΑΝΙΑ

Τηλέφωνο2821066315

Τηλέφωνο2821066314

Τηλέφωνο2821066334

  ΚΤΕΟ ΚΡΗΤΗΣ, ΙΚΤΕΟ, ΧΑΝΙΑ

  Παγκρήτιος Οδηγός Αγοράς

  Έντυπη Διαφήμιση

  Η αύξηση του αριθμού οχημάτων πανελλαδικά με δεδομένη και προφανή την αδυναμία των δημοσίων ΚΤΕΟ (μειωμένο προσωπικό, μεγάλη αναμονή, παλαιός εξοπλισμός) να ανταπεξέλθουν στο ρόλο τους και στην περιοδικότητα των ελέγχων καθιστά επιτακτική την είσοδο ιδιωτών επενδυτών ως φορέων τεχνικού ελέγχου οχημάτων.

  Θεωρούμε ότι ο σεβασμός στον πολίτη, η τεχνική επάρκεια, η αξιοπιστία της επιχείρησης, αλλά και η δέσμευση με στόχο την διαρκή ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών είναι κριτήρια που αναδεικνύουν, σε βάθος χρόνου, την επιχείρηση που κερδίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών.

  Επειδή η γνώμη των πολιτών μας βοηθά να γινόμαστε καλύτεροι διατίθεται στους πελάτες προς συμπλήρωση «Ερωτηματολόγιο αξιολόγησης» αλλά και έντυπο καταγραφής των παραπόνων τους. Η στατιστική ανάλυση των αποτελεσμάτων οδηγεί στην εξαγωγή συμπερασμάτων και διορθωτικών δράσεων για την συνεχή βελτίωση και ικανοποίηση των πολιτών.

  Για το σκοπό αυτό στο Ι ΚΤΕΟ Κρήτης διενεργούμε ελέγχους με απόλυτη δέσμευση στον οδηγό με σεβασμό του χρόνο του, με συνέπεια, διαθεσιμότητα και φερεγγυότητα διασφαλίζοντας αξιόπιστους και ποιοτικούς τεχνικούς ελέγχους οχημάτων.

  Με βαθύ σεβασμό προς το περιβάλλον, η κατασκευή των εγκαταστάσεων του Ι ΚΤΕΟ Κρήτης από την Ταχυδομή Α.Ε. έγινε με γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας (κτίρια με ενεργειακή ταυτότητα πιστοποιημένα με ISO 9001).

  Αντιγραφή & κοινοποίηση συνδέσμου

  Λέξεις κλειδιά επιχείρησης / κατηγορίας / προϊόντα / υπηρεσίες

  ΚΤΕΟ ΚΡΗΤΗΣ

  ΙΚΤΕΟ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ (ΚΤΕΟ), ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ (ΚΤΕΟ), ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΜΗΧΑΝΕΣ, ΦΟΡΤΗΓΑ, ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ, ΕΚΔΟΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΚΤΕΟ, ΚΕΝΤΡΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΟΧΗΜΑΤΑ, ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

   
  Πανω