ΜΥΣΤΙΣ EDITIONS

Επαγγελματική κατηγορία

ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Διεύθυνση ΒΙΠΕ Οδός Υ, 71601, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τηλέφωνο2810226518

Τηλέφωνο2810346451

ΜΥΣΤΙΣ EDITIONS, ΕΚΔΟΣΕΙΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Παγκρήτιος Οδηγός Αγοράς

Έντυπη Διαφήμιση

Η εταιρεία Mystis δραστηριοποιείται περισσότερο από 25 χρόνια στην Κρητική αγορά στο χώρο των τουριστικών εκδόσεων, με το πελατολόγιο της να ξεπερνά σε αριθμό τις 750 επιχειρήσεις που προμηθεύει στο σύνολο της Κρήτης.Με γνώμονα την καλύτερη και πληρέστερη κάλυψη των αναγκών των επιχειρήσεων που προμηθεύουμε, έχουμε συνάψει αποκλειστικές συνεργασίες με εκδοτικούς οίκους του εξωτερικού καλύπτοντας άμεσα και υπεύθυνα τις υπάρχουσες ανάγκες.

Η δραστηριότητα της εταιρείας Mystis όμως, επεκτείνεται και στην ευρύτερη διάθεση και κυκλοφορία ελληνικών εκδόσεων. Σε συνεργασία με εκδοτικούς οίκους από όλη την Ελλάδα έχουμε τη δυνατότητα να διακινήσουμε στην κρητική αγορά κάθε υπάρχουσα ελληνική έκδοση.

Ωστόσο στην εταιρεία μας πραγματοποιούμε και δικές μας εκδόσεις. Το αντικείμενο των εκδόσεων μας είναι κυρίως ταξιδιωτικοί και αρχαιολογικοί οδηγοί, χάρτες, φωτογραφικά και αρχιτεκτονικά λευκώματα, βιβλία για τη φύση, τη λαογραφία της Κρήτης, την κρητική ποίηση και λογοτεχνία, την κρητική γαστρονομία, μυθολογία και άλλα πολλά. Στις εκδόσεις μας, καλωσορίζουμε και υποστηρίζουμε τους νέους συγγραφείς από την Κρήτη και όχι μόνο στην προσπάθειά τους να ευοδωθεί η πρώτη τους συγγραφική δραστηριότητα. Επιπρόσθετα, διαθέτουμε αυτόνομο δημιουργικό τμήμα για την επιμέλεια των εκδόσεών μας, καθώς και μεταφραστικό τμήμα που είναι σε θέση να πραγματοποιήσει άμεσα και υπεύθυνα ξενόγλωσσες επιμελημένες εκδόσεις ποικίλου περιεχομένου.

Αντιγραφή & κοινοποίηση συνδέσμου

Λέξεις κλειδιά επιχείρησης / κατηγορίας / προϊόντα / υπηρεσίες

ΜΥΣΤΙΣ EDITIONS

ΕΚΔΟΣΕΙΣ, ΒΙΒΛΙΑ, ΕΚΔΟΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ, ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ, ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ, ΠΟΙΗΤΕΣ, ΣΥΓΓΡΑΜΑΤΑ, ΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ, ΕΚΔΟΤΕΣ, ΕΚΔΟΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΕΚΔΟΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

 
Πανω