ΤΣΟΥΔΗΣ Α.Ε

Στοιχεία για την κατηγορία!

ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΕΙΔΗ

ΔιεύθυνσηΜάχ. Κρήτης 141(Τέρμα), ΤΚ 71303, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τηλέφωνο2810311111

Τηλέφωνο2810255641

ΤΣΟΥΔΗΣ Α.Ε, ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΕΙΔΗ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Παγκρήτιος Οδηγός Αγοράς

Έντυπη Διαφήμιση

Η εταιρεία Τσουδής Α.Ε. ιδρύθηκε το 1966 στο Ηράκλειο Κρήτης από τον Τσουδή Θωμά και από τότε μέχρι και σήμερα δραστηριοποιείται στην πώληση πλακιδίων και ειδών υγιεινής.

Η εταιρεία Τσουδής Α.Ε. φημίζεται για την ποιότητα των προϊόντων που εμπορεύεται, την σωστή εξυπηρέτηση, τις οικονομικές προσφορές της, καθώς και τη συμβουλευτική υποστήριξη που παρέχει γύρω από το θέμα του σχεδιασμού του χώρου σας.

Η εταιρεία μας έχει συνεχή ενημέρωση γύρω από τις τάσεις της αγοράς στο θέμα των πλακιδιών και των ειδών υγιεινής και προσφέρει στο Ηράκλειο, αλλά και σε ολόκληρη την Κρήτη, τις πλέον μοντέρνες προτάσεις στις καλύτερες και πιο συμφέρουσες τιμές.

Σας περιμένουμε στα καταστήματά μας για να περιηγηθείτε στην μεγάλη συλλογή μας από πλακάκια και είδη υγιεινής, να διαλέξουμε μαζί αυτό που σας ταιριάζει, καθώς και να σας κάνουμε την οικονομικότερη προσφορά της αγοράς.

Αντιγραφή & κοινοποίηση συνδέσμου

Λέξεις κλειδιά επιχείρησης / κατηγορίας / προϊόντα / υπηρεσίες

ΔΑΠΕΔΟ,ΜΠΑΝΙΟ,ΕΙΔΗ ΜΠΑΝΙΟΥ,ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ,ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ,ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ,ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ,ΚΑΜΠΙΝΕΣ,ΚΟΥΖΙΝΑ,ΝΕΡΟΧΥΤΕΣ,ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΕΙΔΗ, ΠΛΑΚΟΠΟΙΙΑ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ-ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ, ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ, ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ, ΧΟΝΔΡΙΚΗ - ΛΙΑΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΔΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ, ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΩΛΗΣΗΣ, ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ, ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑ, ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ, ΣΑΟΥΝΕΣ, ΧΑΜΑΜ, ΒΡΥΣΕΣ, ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ, ΛΕΚΑΝΕΣ, ΝΙΠΤΗΡΕΣ, ΜΠΙΝΤΕ, ΕΙΔΗ ΣΙΦΩΝΙΟΥ, ΜΠΑΝΙΟ, ΚΑΖΑΝΑΚΙΑ, ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΠΑΝΙΟΥ, ΝΤΟΥΖ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΜΠΑΝΙΩΝ

 
Πανω