ΑΓΑΠΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Στοιχεία για την κατηγορία!

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ

ΔιεύθυνσηΜαυσώλου 127, Ν.Αλικ/σός, ΤΚ 71601, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τηλέφωνο2810335145

Τηλέφωνο6942464305

ΑΓΑΠΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Παγκρήτιος Οδηγός Αγοράς

Έντυπη Διαφήμιση

Η ΑΓΑΠΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ δημιουργήθηκε πριν από 20 χρόνια και από τότε προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην οριζόντια και κάθετη μεταφορά ατόμων και φορτίων. Η δυναμική της πορεία την ανέδειξε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον τομέα της.

Δραστηριοποιούμαστε στην αγορά της Κρήτης, με αντικείμενο τη μελέτη, εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή ανελκυστήρων, καθώς και τελεφερίκ, κυλιόμενων σκαλών και ειδικών κατασκευών (ανελκυστήρας σκάλας) για άτομα με κινητικά προβλήματα ΑΜΕΑ.

Η πείρα μας εγγυάται την ασφάλεια, την αξιοπιστία και τη συνέπεια προς τους πελάτες μας.

Η εταιρία μας, χρησιμοποιώντας προϊόντα υψηλής τεχνολογίας που προμηθεύεται από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές του χώρου όπως Kleemann, Stage, έχει καταφέρει και παρουσιάζει έργα που τα διακρίνει η άριστη και ασφαλής κατασκευή, η πολυτέλεια, ο σωστός σχεδιασμός, η αισθητική και η άνεση.

Αντιγραφή & κοινοποίηση συνδέσμου

Λέξεις κλειδιά επιχείρησης / κατηγορίας / προϊόντα / υπηρεσίες

Ανελκυστήρες, Ολοκληρωμένα συστήματα, Θάλαμοι ανελκυστήρων, Πόρτες ανελκυστήρων, Κυλιόμενες Σκάλες, Ανελκυστήρες Σκάλας ΑΜΕΑ, Ηράκλειο, ΑΓΑΠΑΚΗΣ Γ. ΑΝΥΨΩΤΙΚΗ

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ, ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ, ΑΣΑΝΣΕΡ, ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ, ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ ΚΛΙΜΑΚΕΣ, ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΚΑΛΕΣ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ - ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ, ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ ΣΚΑΛΕΣ, ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ, ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

 
Πανω