ΣΟΥΧΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

Στοιχεία για την κατηγορία!

ΤΕΝΤΕΣ

ΔιεύθυνσηΚισσάμου 13, ΤΚ 73136, ΧΑΝΙΑ

Τηλέφωνο2821092459

Κινητό6945500818

ΣΟΥΧΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΤΕΝΤΕΣ, ΧΑΝΙΑ

Παγκρήτιος Οδηγός Αγοράς

Έντυπη Διαφήμιση

Η επιχείρησή Τέντες Σουχλάκης Νίκος με έδρα τα Χανιά Κρήτης, έχει ως αντικείμενο την εμπορία, διανομή και τοποθέτηση τέντας.

Με πολυετή εμπειρία στην εμπορία, διανομή και τοποθέτηση τεντών, αλλά και με την αξιόπιστη αντιμετώπιση του κάθε μας πελάτη, εγγυόμαστε συνέπεια και επαγγελματισμό σε κάθε συνεργασία.

Η σωστά μελετημένη κατασκευή τέντας, θα δώσει άλλη αισθητική στον κήπο και τη βεράντα της επιχείρησής σας ή της οικίας σας. Θα σας προστατεύει από τον ήλιο και τις άσχημες καιρικές συνθήκες, χωρίς να σας αλλοιώσει την αισθητική σας.

Διατηρούμε μεγάλη ποικιλία από υφάσματα τέντας, για κλασσικά ή πιο μοντέρνα γούστα καθώς και μεγάλη γκάμα μηχανισμών τέντας που σας δίνουν τις δυνατότητες που εσείς φαντάζεστε για το χώρο σας. Διαθέτουμε επίσης και πέργκολες για τις ανάγκες κάθε χώρου.

Ελάτε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε οποιουδήποτε είδους μεταλλική κατασκευή με την βοήθεια του εξειδικευμένου μας συνεργείου.

  • Τέντες.
  • Τέντες με βραχίονες.
  • Καποτίνες - Κουμπωτές.
  • Τέντες κάθετες.
  • Τέντες πάνω σε πέργκολες.
  • Τέντες με αντιρίδα.
  • Πέργκοτέντες.
  • Ειδικές κατασκευές.

Αντιγραφή & κοινοποίηση συνδέσμου

Λέξεις κλειδιά επιχείρησης / κατηγορίας / προϊόντα / υπηρεσίες

τέντες, τέντες με βραχίονες, καποτίνες κουμπωτές, τέντες κάθετες, τέντες πάνω σε πέργκολες, τέντας με αντιρίδα, πέργκοτέντες, ειδικές κατασκευές

ΤΕΝΤΕΣ, ΤΕΝΤΕΣ & ΣΚΗΝΕΣ, ΤΕΝΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ, ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΚΙΑΣΗΣ, ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ ΤΕΝΤΩΝ, ΑΣΥΡΜΑΤΟΙ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΗΛΙΟΥ, ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΕΝΤΟΠΑΝΩΝ, ΚΙΟΣΚΙΑ, ΣΤΟΡΙΑ, ΤΕΝΤΟΠΟΙΟΙ, ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΤΕΣ, ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ, ΤΕΝΤΕΣ ΚΑΘΕΤΕΣ, ΤΕΝΤΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΕΝΤΩΝ, ΚΟΥΡΜΠΩΤΕΣ ΤΕΝΤΕΣ, ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΤΕΝΤΩΝ, ΟΜΠΡΕΛΕΣ & ΤΕΝΤΕΣ, ΣΚΙΑΣΤΡΑ ΣΚΑΦΩΝ, ΤΕΝΤΑ, ΤΕΝΤΕΣ ΗΛΙΟΥ, ΤΕΝΤΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ, ΤΕΝΤΟΠΕΡΓΚΟΛΕΣ, ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΤΕΝΤΩΝ, ΠΕΡΣΙΔΕΣ

 
Πανω