ΛΑΝΤΖΑΚΗΣ Γ.Μ. CRETA STROM

Στοιχεία για την κατηγορία!

ΣΤΡΩΜΑΤΑ - ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ

ΔιεύθυνσηΟδός Ανώπολης 33,Παχιανά, ΤΚ 73136, ΧΑΝΙΑ

Τηλέφωνο2821097877

Τηλέφωνο2821094514

ΛΑΝΤΖΑΚΗΣ Γ.Μ. CRETA STROM, ΣΤΡΩΜΑΤΑ - ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ, ΧΑΝΙΑ

Παγκρήτιος Οδηγός Αγοράς

Έντυπη Διαφήμιση

Η Στρωματοποιία Κρήτης δραστηροποιείται από το 1966 , με τον ιδρυτή Λαντζάκη Μάρκο να ξεκινά τον σχεδιασμό και την παραγωγή χειροποίητων στρωμάτων με τα οποιαδήποτε τεχνολογικά μέσα εκείνης της εποχής.

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, δημιουργήθηκαν νέες εγκαταστάσεις παραγωγής με τον κατάλληλο μηχανολογικό εξοπλισμό, ο οποίος ανανεώνεται συνεχώς εώς και σήμερα, ακολουθώντας την εξέλιξη της τεχλολογίας.

Μεταφέροντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία σε 3 γενιές , η εταιρεία CretaStrom συνεχίζει να κατασκευάζει στρώματα και προιόντα ύπνου υψηλής ποιότητας και αισθητικής.


Με σταθερές αξίες την ποιότητα και την ειλικρίνεια προσφέρουμε...
...στο καθένα ξεχωριστά το στρώμα που του ταιριάζει

Διαθέτουμε ένα άρτια εκπαιδευμένο εργατικό δυναμικό, σταθερό και με πολυετή εμπειρία στο χώρο του στρώματος. Σε συνδυασμό πάντα με τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, δημιουργούμε με μεράκι και φροντίδα, προιόντα ύπνου ειδικά σχεδιασμένα και προσιτά για τον ξενοδόχο, για τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας, για τον μικρό σας άγγελο.


Ακούστε το σώμα σας και...
...εμπιστευτείτε μας τα όνειρα σας!

Αντιγραφή & κοινοποίηση συνδέσμου

Λέξεις κλειδιά επιχείρησης / κατηγορίας / προϊόντα / υπηρεσίες

ΛΑΝΤΖΑΚΗΣ Γ.Μ. CRETA STROM, ΑΝΩΣΤΡΩΜΑΤΑ, LATEX, MEMORY FOAM, ΑΦΡΩΔΕΣ ΥΛΙΚΟ, ΒΑΣΕΙΣ, ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ, ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

ΣΤΡΩΜΑΤΑ - ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ, ΣΤΡΩΜΑΤΑ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ-ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ, ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ, ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ, ΑΝΑΣΤΡΩΜΑΤΑ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ - ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ, ΚΟΥΒΕΡΛΙ, ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ, ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑ, ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΑ, ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ, ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ, ΕΠΙΣΤΡΩΜΑΤΑ, ΥΠΝΟΣΥΝΟΛΑ, ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ, ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΝΕΡΟΥ, ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΘΗΚΕΣ, ΣΕΝΤΟΝΙΑ, ΚΕΦΑΛΑΡΙΑ, ΛΑΤΕΞ, ΚΟΚΚΟΦΟΙΝΙΚΑΣ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ, ΠΟΥΠΟΥΛΕΝΙΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ, ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ, ΕΠΙΠΛΑ, ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ

 
Πανω