ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Δoυλειά από το σπίτι; Οι 8 top ειδικότητες για να δουλέψεις από το σπίτι!


09/06/2020

This Blog post title

Ψάχνεις να βρεις δουλειά αλλά είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατον. Έχεις βαρεθεί να πηγαίνεις σε συνεντεύξεις και να μην έχεις πρόταση έστω για μια δεύτερη ευκαιρία. Ή έχεις βαρεθεί να ξοδεύεις το χρόνο σου στο δρόμο και να βρίσκεσαι σε ένα γραφείο 9-5, το λιγότερο!

Όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι επιλέγουν πλέον να δουλέψουν από το σπίτι. Για κάποιους, ίσως αρχικά, να μην είναι επιλογή αλλά με τον καιρό διαπιστώνουν πως η ευελιξία και η ελευθερία που σου δίνει η δουλειά από το σπίτι είναι σημαντικές! Δεν σημαίνει ότι δουλεύεις λιγότερο, στις περισσότερες περιπτώσεις δουλεύεις περισσότερες ώρες , αλλά έχεις την επιλογή να καθορίσεις εσύ το πρόγραμμα σου ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Φυσικά για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλα τα θέματα των ΜΜΕ κάντε κλικ εδώ και θα βρείτε τους καλύτερους!

Για κάποιες ειδικότητες είναι πιο εύκολο το μοντέλο work-from-home.

Ας δούμε τις 8 top ειδικότητες για να δουλέψεις από το σπίτι:

1. Κειμενογράφος

Αν σου αρέσει το γράψιμο μπορείς να γίνεις freelancer copywriter, να γράφεις δηλαδή κείμενα, άρθρα ή οτιδήποτε σου ζητηθεί. Μπορείς να πουλάς τα άρθρα σου σε bloggers ή σε εταιρίες που προωθούν τα προϊόντα τους. Υπάρχουν πολλά sites για freelancers copywriters και αν δημιουργήσεις ένα καλό portfolio και δικτυωθείς κατάλληλα οι ευκαιρίες για έναν copywriter είναι απεριόριστες!

2. Παραγωγός διαφημιστικών Video

Αν έχεις background στην παραγωγή video ή στην σκηνοθεσία θα μπορούσες να δουλέψεις ως freelancer στην παραγωγή διαφημιστικών video για εταιρίες που τα χρησιμοποιούν στο κανάλι τους στο Youtube, στο Vimeo ακόμη και στο Facebook, αλλά και για bloggers, καθώς τα video είναι πολύ σημαντικά για την προώθηση τους. Πολλοί bloggers, κυρίως food bloggers, χρησιμοποιούν τα video για να δείξουν τις συνταγές τους ή ταξιδιωτικά blogs δέχονται video από πολλά μέρη του πλανήτη.

3. E-mail Marketer

Οι E-mail Marketers είναι μια ειδικότητα του Digital Marketing, η οποία στις μέρες μας αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς το e-mail marketing είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τρόπους προσέγγισης των πελατών. Ίσως η συγκεκριμένη εξειδίκευση στην Ελλάδα είναι ακόμη στην αρχή μπορεί όμως να ενταχθεί στις αρμοδιότητες ενός Social Media Manager.

4. Web ή Graphic Designer

Δύο ειδικότητες που στην πλειοψηφία τους οι εργαζόμενοι δουλεύουν από απόσταση! Οι Web Designers μπορούν στην κυριολεξία να δουλεύουν από παντού αρκεί να έχουν ένα laptop και μια σύνδεση στο internet.

Αν και είναι ειδικότητες που χρειάζονται κάποιες σπουδές και εμπειρία, τίποτα δεν είναι δύσκολο στις μέρες μας. Υπάρχουν άπειρες πηγές και online μαθήματα για να μάθει κάποιος να σχεδιάζει ιστοσελίδες. Και όλες οι εταιρίες  χρειάζονται πλέον μια ιστοσελίδα επομένως η ζήτηση είναι μεγάλη!

5. Μεταφραστής

Αν γνωρίζεις καλά μία ή και περισσότερες γλώσσες μπορείς να δουλέψεις ως μεταφραστής! Είναι και αυτή μια δουλειά που μπορείς άνετα να την κάνεις από το σπίτι ή από οπουδήποτε. Οι μεταφραστές μπορούν να εργάζονται για μια εταιρεία μετάφρασης ή να μεταφράζουν ειδήσεις και άρθρα, ιστοσελίδες και βιβλία.

6. Customer Service Manager

Πολλές εταιρείες, e-shops αλλά και οργανισμοί προσλαμβάνουν άτομα για τη διαχείριση των πελατών τους. Εάν έχετε ψωνίσει ποτέ στο διαδίκτυο και έχετε δει ένα κουμπί για να “Συνομιλήσετε τώρα” ή “Αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για άμεση βοήθεια”, το άτομο στο άλλο άκρο που απαντά στις ερωτήσεις σας πιθανότατα εργάζεται εξ αποστάσεως για την εταιρεία. Τα άτομα με εμπειρία στο λιανικό εμπόριο, την εξυπηρέτηση πελατών, το μάρκετινγκ ή τις επικοινωνίες είναι κατάλληλα για αυτή τη δουλειά.

7. Android ή i-Phone Developer

Αν έχεις εμπειρία στους υπολογιστές ή την τεχνολογία λογισμικού μπορείς  να γίνεις προγραμματιστής Android ή iPhone, και να εργάζεσαι για το σχεδιασμό και την αντιμετώπιση προβλημάτων εφαρμογών για κινητά. 

8. Δημιουργός E-books

Υπάρχει μια μεγάλη αγορά για τα ηλεκτρονικά βιβλία (e-books), καθώς όλο και λιγότεροι άνθρωποι αγοράζουν βιβλία από τα βιβλιοπωλεία. Η αυξανόμενη αγορά ηλεκτρονικών βιβλίων έχει δημιουργήσει χώρο για τους νέους συγγραφείς, αλλά και όσοι είναι εξοικειωμένοι με το Διαδίκτυο μπορούν να μάθουν την προώθηση της έκδοσης ηλεκτρονικών βιβλίων. Η επιτυχής δημοσίευση ηλεκτρονικού βιβλίου απαιτεί σημαντικές δεξιότητες μάρκετινγκ καθώς και ευχέρεια στα Social Media, αλλά είναι μια θέση που μπορεί να γίνει online από οπουδήποτε στον κόσμο.

Φυσικά για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλα τα θέματα των ΜΜΕ κάντε κλικ εδώ και θα βρείτε τους καλύτερους!

πηγή: https://techzoe.gr/8-eidikothtes-gia-doyleia-apo-to-spiti/

Αρθρογράφος

Creta.gr

Το άρθρο αναφέρεται σε θέμα σχετικά με ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

(αναρτήθηκε στις 09/06/2020 11:38:41)

Τελευταία άρθρα

POLL: Θεωρείτε ότι η τουριστική περίοδος θα εξελιχθεί καλύτερα φέτος;

διαβάστε περισσότερα

Κουφώματα Αλουμινίου: Οι παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή τους!

διαβάστε περισσότερα