ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Αυξάνουν τις πωλήσεις οι οικογενειακές διακοπές!


08/06/2020

This Blog post title

Οι κρατήσεις οικογενειακών διακοπών οδηγούν σε αύξηση των πωλήσεων για τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο και να είναι διπλάσιες από εκείνες που δεν αφορούν οικογένειες.

Αναλυτής της GfK για την τουριστική βιομηχανία αναφέρει ότι οι οικογενειακές κρατήσεις για το καλοκαίρι του 2018 στην Αγγλία, παρουσιάζονται αυξημένες κατά 6% έως τα τέλη Ιανουαρίου έναντι αύξησης 3% για μη οικογενειακές κρατήσεις, συμβάλλοντας σε συνολική αύξηση της αγοράς κατά 4%.

Φυσικά για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλα τα θέματα του ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ κάντε κλικ εδώ και θα βρείτε τους καλύτερους!

Η εικόνα αυτή ακολουθεί την απόδοση της καλοκαιρινής περιόδου του 2017 που η GfK χαρακτήρισε «εξαιρετική δεδομένου του αβέβαιου σκηνικού», όταν οι οικογενειακές κρατήσεις αυξήθηκαν κατά 13%  έναντι αύξησης 7% στη συνολική αγορά.

Η αύξηση των οικογενειακών κρατήσεων έχει ξεπεράσει τις μη οικογενειακές πωλήσεις από το καλοκαίρι του 2012, ενώ σήμερα αντιπροσωπεύουν σχεδόν το 40% των καλοκαιρινών κρατήσεων σε σύγκριση με λίγο περισσότερο από το 20% των χειμερινών.

Ωστόσο, η μέση τιμή πώλησης (ASP) των οικογενειακών διακοπών είναι σημαντικά χαμηλότερη από τις μη οικογενειακές κρατήσεις, με τρέχουσα διαφορά για το καλοκαίρι του 2018 περίπου 23%.

Ο διευθυντής διαχείρισης πελατών της GfK, David Hope, δήλωσε: «Η διαφορά οφείλεται στα προτιμώμενα προϊόντα. Η αγορά στα οικογενειακά πακέτα κυριαρχείται από παραδοσιακές διακοπές στην παραλία, ενώ τα μη οικογενειακά πακέτα περιλαμβάνουν περιηγήσεις και κρουαζιέρες, μεγαλύτερη διάρκεια και μεγαλύτερο ποσοστό ταξιδιών μακρινών αποστάσεων.»

Οι all – inclusive διακοπές αντιπροσωπεύουν το 61% των οικογενειακών κρατήσεων για το καλοκαίρι μέχρι σήμερα και αυξάνονται κατά 8% ετησίως.

Ο Hope ανέφερε: «Η αύξηση των οικογενειακών διακοπών συνδέεται με την αύξηση των all – inclusive πακέτων, μιας και παρέχουν την ασφάλεια παρέχοντας την ασφάλεια ελέγχου των εξόδων. Οι οικογενειακές κρατήσεις γίνονται παραδοσιακά νωρίτερα από τις απλές, ωστόσο φέτος είναι ακόμα πιο ισχυρές.»

Οι περισσότερες κρατήσεις για το καλοκαίρι του 2018 μέχρι σήμερα (93%) αφορούν 7 – 14 διανυκτερεύσεις. Οι κρατήσεις 7 διανυκτερεύσεων αυξήθηκαν κατά 15%, όμως οι κρατήσεις 14 διανυκτερεύσεων μειώθηκαν κατά 7%.

Φυσικά για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλα τα θέματα του ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ κάντε κλικ εδώ και θα βρείτε τους καλύτερους!

πηγή: http://money-tourism.gr/gia-evdomi-chronia-ikogeniakes-diakopes-odigoun-tis-polisis-se-afxisi/#axzz56yxYvzti

Αρθρογράφος

VisitCreta.gr

Το άρθρο αναφέρεται σε θέμα σχετικά με ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

(αναρτήθηκε στις 08/06/2020 18:11:08)

Τελευταία άρθρα

POLL: Θεωρείτε ότι η τουριστική περίοδος θα εξελιχθεί καλύτερα φέτος;

διαβάστε περισσότερα

Κουφώματα Αλουμινίου: Οι παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή τους!

διαβάστε περισσότερα