ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

10 ιστοσελίδες που κάθε επιχειρηματίας πρέπει να παρακολουθεί!


05/06/2020

This Blog post title

Υπάρχει μια πληθώρα πληροφοριών που μπορείς να βρεις στο internet σχετικά με την επιχειρηματικότητα. Και μερικές φορές μπορεί να είναι πραγματικά δύσκολο να βρεις αυτό που μπορεί να σε βοηθήσει, ειδικά αν είσαι καινούριος. Κατά τη διάρκεια της επιχειρηματικής σου ζωής είναι σίγουρο ότι θα επισκεφτείς χιλιάδες sites για να βρεις απαντήσεις σε ερωτήματα που σε απασχολούν.

Ποια sites όμως θα βρεις χρήσιμα και θα θες να επισκέπτεσαι ξανά και ξανά;

Παρακάτω θα βρεις μια σύντομη λίστα για να ξεκινήσεις, σύμφωνα με το themuse. Είτε έχεις μια startup είτε μια μικρή επιχείρηση, θα σε βοηθήσουν αυτές οι 10 επιλογές. (είναι όλα στα αγγλικά!)

1. Inc. Magazine Guides

Μια περιεκτική λίστα σύντομων, εκπαιδευτικών άρθρων σχετικά με τις επιχειρήσεις, από το ξεκίνημα μέχρι τη χρηματοδότηση, την ηγεσία και την ανάπτυξη.

2. Mashable

Η μεγαλύτερη ανεξάρτητη πηγή ειδήσεων για τον ψηφιακό πολιτισμό, τα κοινωνικά μέσα και την τεχνολογία, το Mashable είναι ένα portal σχεδόν για όλους. Η απλή προσέγγισή του και τα κατανοητά  κείμενα το καθιστούν αγαπημένο ακόμη και μεταξύ των λιγότερο tech-savvy επιχειρηματιών.

3. Social Media Examiner

Ένα blog για τα πάντα σχετικά με τα social media, έχει άρθρα για τους newcomers καθώς και για τους ‘μυημένους’. Επιπλέον, έχει επίκαιρα και εύκολα κατανοητά άρθρα.

4. ProBlogger

Δεν χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας blogger για να παρακολουθείς το site του Darren Rowse. Ακόμη και οι επιχειρήσεις που απλώς σκοπεύουν να φτιάξουν ένα blog ως διαφημιστικό εργαλείο μπορούν να μάθουν πολλά από αυτή την εγκυκλοπαίδεια των πληροφοριών σχετικά με το blogging.

5. A Smart Bear

Ο  κατά συρροή επιχειρηματίας Jason Cohen πούλησε την τελευταία του startup το 2007, αλλά συνεχίζει να συμβουλεύει επιχειρηματίες και να συμμετέχει στην κοινότητα των start uppers. Η εμπειρία του και οι πολύτιμες γνώσεις του καταγράφονται στο blog του.

6. Under30 CEO

Ένα blog για τους νέο-εισερχόμενους και τους νέους επιχειρηματίες.

7. Paul Graham

Ένας θρυλικός επενδυτής και ιδρυτής της εταιρείας Y Combinator, οι γνώσεις του Paul Graham εκτείνονται πολύ πέρα ​​από την τεχνολογία και την start-up κοινότητα.

8. Tara Gentile

Πρωταθλήτρια για «επιχειρηματίες με πάθος», η Τάρα διδάσκει The Art of Earning, η οποία βοηθά τους επιχειρηματίες όλων των μορφών και μεγεθών να ξεκινήσουν, κάνοντας τη δουλειά που αγαπούν.

9. Design Sponge Biz Ladies

Μια εβδομαδιαία σειρά από αυτό το αναγνωρισμένο design blog δίνει συμβουλές και οδηγίες σχετικά με διάφορα επιχειρηματικά θέματα, όπως το πώς να ξεκινήσεις μια επιχείρηση χονδρικής, την προώθηση εκδηλώσεων και τη χρήση του Kickstarter για τη χρηματοδότηση της επιχείρησής σου.

10. Forbes Woman

Μια συλλογή γνώσεων για τις επιχειρήσεις, τον πολιτισμό, την επιχειρηματικότητα και τα τρέχοντα γεγονότα από μια σειρά επιτυχημένων γυναικών συγγραφέων.

πηγή: https://techzoe.gr/10-sites-pou-kathe-epixeirhmatias-prepei-na-parakolouthei/

Αρθρογράφος

Creta.gr

Το άρθρο αναφέρεται σε θέμα σχετικά με ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

(αναρτήθηκε στις 05/06/2020 12:05:48)

Τελευταία άρθρα

POLL: Θεωρείτε ότι η τουριστική περίοδος θα εξελιχθεί καλύτερα φέτος;

διαβάστε περισσότερα

Κουφώματα Αλουμινίου: Οι παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή τους!

διαβάστε περισσότερα